tisdag 31 mars 2015

1 år med BOKKRAM

Ja må vi leva, ja må vi leva!
Idag fyller bloggen 1 år, exciting :D Vilket år det har varit!

Vi började direkt med 30 days of book challenge, och fick på så sätt fort igång bloggen med massvis med nya inlägg och åsikter om diverse bok-relaterade saker.


Sen följde olika sorters inlägg. Bland annat hade vi en tävling där vi lottade ut boken Fallen Ängel som Henrietta vann!


 När sommaren kom läste vi båda massor med bra böcker :DI julas utformade Josefin en mysig Christmas Challenge. Vi skrev 12 inlägg var, som på något sätt rörde böcker och julen. Mysigt värre <3
I februari såg vi Cirkeln, som vi tyckte var mestadels bra!

(På bilen ser ni Josefins armar när vi var på premiären, då hon målat de olika symbolerna för elementen i boken).

Nu senast hade vi första mötet på vårt mysiga bokcirkel, då vi läst "8 saker du aldrig skulle våga". Till nästa gång ska vi läsa den omtalade boken "We were liars" av E. Lockhart.Stort TACK för att ni funnits med oss, läst och kommenterat under detta år! Det har vart väldigt kul, hoppas ni också tyckt det :)


MEGAKRAM från Josefin och Matilda


2 kommentarer:

 1. Stort grattis på 1-årsdagen!!!!! Bra jobbat! Och jag har följt er hela det här året - grattis till mig också som hittade er fina blogg!! :) Gillar er skarpt så jag hoppas att ni fortsätter med era mysiga, fina och viktiga inlägg. Och självklart med de bokiga!!!

  Ha det bäst! Jag blir så glad när ni skriver att ni gillar mina kommentarer. :D

  Kramar i massor!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!!! Hoppas också att bloggen kan få fortsätta i många år <3

   Kramar från Josefin

   Radera