torsdag 11 februari 2016

Read this month: Januari

Antal böcker: 5
Antal sidor: 1574

Böckerna jag läste var:

Odinsbarn av Siri Pettersen
Den här jag redan skrivit om här, då var den senaste boken vi läste i bokklubben!
Själv gav jag den 4 av 5 i betyg.

Röta av Siri Pettersen
Uppföljaren till Odinsbarn. Hade tur och fick den här i julklapp samma dag som jag läste ut Odinsbarn, så jag kastade mig över den. Nu kan jag inte vänta på att tredje delen ska komma ut på svenska!
Betyg: 3 av 5.

Ett vattentätt alibi av Agatha Christie
En kort novell utgiven av Novellix. Deckare är verkligen inte min typ av bok, men det här handlade om typ ett bus istället för ett mord, och jag älskade det!
Betyg: 5 av 5.

The Amazing Book Is Not On Fire av Dan Howell och Phil Lester
Boken om youtubestjärnorna danisnotonfire och AmazingPhil. Har länge följt dessa två på youtube och var såklart supertaggad på att läsa deras bok. Tror inte den hade varit så kul för en utomstående, men jag som fan tyckte den var supermysig.
Betyg: 3.5 av 5.

Candide eller Optimismen av Voltaire.
Candide läste jag faktiskt inte ut förrän 1 februari, men läste det allra mest i januari, så tar med den ändå. Vi läste boken för skolan och den var okej. Väldigt kort, vilket var skönt, men roligt på sina ställen. Väldigt annorlunda än litteratur idag.
Betyg: 2.5 av 5.

Kommentarer på månaden: Har fått en riktigt bra start på året! Läser alltid mest i januari och väntar mig inte fem böcker varje månad, men känns bra att ha kommit igång ordentligt :)


Kram Josefin 

1 kommentar: