måndag 2 mars 2015

Read this month: Februari

Precis som i januari har jag gjort en sammanställning på vad jag har läst under månaden. Denna gång för februari månad, såklart.

Antal böcker: 4
Antal sidor: 1722.

Böckerna jag läste


Rävsång av Christin Ljungqvist
En otroligt seg bok, som jag inte tyckte handlade av någonting alls. Positivt med den var att den utspelade sig i samma område som jag bor i, så under miljöbeskrivningarna hade den hög igenkänningsfaktor. Det var häftigt att åka spårvagnen på väg till och från skolan och läsa om platser samtidigt som jag passerade dem.
2/5.    

Utvandrarna av Vilhelm Moberg
Recension finns här.
5/5.

Min mormor hälsar och säger förlåt av Fredrik Backman
En helt otroligt mysig och vacker bok. Språket är jättebra, storyn är jättebra, karaktärerna är också jättebra. Dessutom älskar huvudkaraktären Elsa Harry Potter lika mycket som jag gör. Kommer definitivt läsa om den.
5/5.  

Rädda mig inte av Tahereh Mafi
Andra delen i Rör mig inte-serien. Det var spännande att läsa fortsättningen om Juliette och språket var lika vackert som i första boken, dock avskyr jag triangeldramat som fanns precis överallt i boken. Jag kommer definitivt läsa sista delen också, även om jag inte tyckte så mycket om tvåan, för nu vill jag vet hur allt slutar!
3/5.

Kommentar på månaden: Lika många böcker som i januari, men 600 sidor mer! Detta beror helt klart på att jag hade sportlov, läste både Utvandrarna och Min mormor... på en vecka. jag är väldigt nöjd med månaden, då jag läste två böcker som fick toppbetyg, det gör mig så peppad på läsning när jag läser riktigt bra böcker.

/Josefin

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Oj...
   Ändrade det nu, tack för att du sa till :)

   Radera
 2. Är fortfarande så glad att du gillade Min mormor hälsar och säger förlåt <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Of course I did, det var ju du som hade valt ut den ;) :*

   Radera